Chrome-tillägg - installera från Chrome Web Store - Kunskapsbas / Integrationer / Google Workspace for Education - Skolon Support

Chrome-tillägg - installera från Chrome Web Store

Författarlista

Med Skolons webbläsartillägg för Google Chrome blir dina digitala läromedel och skolverktyg tillgängliga direkt i din webbläsare.  Du hittar tillägget i Chrome Web StoreSom enskild användare klickar du på länken ovan och klickar sedan på Lägg till för att installera tillägget.

När du installerat tillägget, klicka på dess ikon.

Här hittar du mer information om hur du använder tillägget, Chrome-tillägg.