Support & stödmaterial - Knowledgebase / Införandeguide för huvudman / Inköpsverktyg - Skolon Support

Support & stödmaterial

Authors list

Vi på Skolon vill att ni som användare ska komma igång enkelt och smidigt med att göra inköp via plattformen. Nedan har vi därför plockat ihop våra bästa källor till kunskap om plattformen. Varelse du behöver hjälp från vårt supportteam, en video-guide eller inspiration, så är vi här för att hjälpa och guida dig.

Om du är intresserad av material som inriktar sig på Skolon som plattform, finns en liknande artikel att läsa här.

Skolon Academy

Genom Skolon Academy kan du som användare kostnadsfritt ta del av våra digitala kurser när det passar dig. Ett tips är att kika in då och då eftersom vi kontinuerligt uppdaterar materialet.

• För administratörer: Här kan du lära dig hur du som administratör enkelt kan administrera ert Skolonkonto; hur du kan hantera verktyg, tilldela licenser samt hur du får en övergripande bild av ert användande av digitala skolverktyg.
    Skolon Academy för administratörer

• För beställare: Här kan du lära dig hur du som beställare använder Skolon för att göra inköp av licenser till skolverktyg; hur du aktiverar inköpsverktygen, skapar inköpsrättigheter och lägger produkter i varukorgen.
    Skolon Academy för beställare

Komma igång-guider

Kom igång-guide för administratörer

Som administratör kan du få en guidning genom Skolons funktioner direkt från Skoladmin-verktyget. När du loggar in i Skolon-plattformen för första gången kommer du att mötas av en guidning av de viktigaste funktionerna, som du när som kan pausa och återkomma till.

Mer information hittar du här:
Skolons kom igång-guide för administratörer

Supportportal

I vår supportportal har vi samlat allt som du behöver veta om Skolon. Du kan nå portalen på https://skolon.com/support eller när du är inloggad i Skolonplattformen genom att antingen klicka på support nere på första-sidan, eller frågetecknet nere i det högra hörnet. När du klickar på frågetecknet öppnas en panel där du kan gå till önskad del av Skolons support- och stödmaterial.

Om du behöver komma i kontakt med vårt supportteam kan du enkelt nå dem via vårt formulär, se länk nedan, eller genom att maila support@skolon.com.

Formulär för att skapa supportärenden